MENU

TREATMENTS

Het QMS Anti-Aging gezichtsbehandelingssysteem voor huidgeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. Elk QMS Medicosmetics product garandeert kwaliteit van het hoogste niveau, betrouwbaarheid in het gebruik en superieure resultaten.

QMS MEDI COSMETICS
Meet & Treat 45 min € 55,-

QMS Meet and Treat bestaat uit een informatiegesprek en een kennismakingsbehandeling. Tijdens deze eerste QMS-behandeling leer je de producten kennen en ervaar je een beknopte vorm van een behandeling. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op en je krijgt advies voor de thuisverzorging.

Sensitive Skin Treatment 30 min € 59,- / 60 min € 75,-

Zelfs als je huid geen enkele crème kan verdragen kan QMS je nog helpen. Heb je last van roodheden en irritaties, dan is je huid uit balans. In de salon werken wij met zuurstof en algen maskers, waardoor de balans in je huid weer wordt hersteld. Thuis ga je aan de slag met QMS Intravital, een voedingssupplement met collageen, antioxidanten en vitamines. Deze voedingssupplementen dragen bij om huidveroudering te verdragen en worden ook ingezet bij huidproblemen zoals irritatie en roodheid.

Activator Treatment 60 min € 69,-

Een effectieve en ontspannende behandeling welke gericht is op de hydratatie van de huid.

Neo Tissuedermie Treatment 75 min € 97,50 / 90 min € 125,-
inclusief zuurstoftherapie

Een effectieve en ontspannende behandeling welke gericht is op de hydratatie van de huid.

Pure Oxygen Treatment 90 min € 125,-

In deze anti -aging behandeling staat zuurstof centraal. Het apparaat wat wij gebruiken geeft 98% zuivere zuurstof af aan de huid. De werkzame stoffen collageen en hyaluronzuur kunnen door middel van zuurstof nog intensiever de huid binnendringen. Het resultaat is een stralende en volle huid. Deze behandeling is ook heel mooi om te ondergaan voordat je een feest hebt of als je gaat trouwen.

Deep Cleansing Intense Treatment 60 min € 75,-

Deze behandeling is gericht op een intensieve reiniging van de huid. Tijdens de behandeling worden er twee verschillende peelings gebruikt om de huid intensief te reinigen en te ontdoen van onzuiverheden.

SK Alpha Treatment 75/90 min € 97,50

Een van de best geboekte behandelingen van QMS; een detox voor de huid. Deze behandeling ontgift, voert afvalstoffen af en stimuleert de doorbloeding van de huid. Na deze behandeling zal je ervaren dat de huid weer glanst.

Collagen Rejuvenation Treatment 90 min € 99,-

Een uitgebreide en verstevigende behandeling waarbij collageen toegevoegd wordt aan de huid en een gipsmasker zorgt voor het verstrakken van de huid.

Skin Cell Renewall Treatment 90 min € 125,-

Eén van de meest luxe anti-aging behandelingen van QMS. Cellular Marine is het belangrijkste product wat tijdens deze behandeling wordt gebruikt en bevat stamcellen. Doordat deze stamcellen bio vervoegbaar zijn gemaakt, kunnen zij daadwerkelijk functioneren in de huid en bij iedere aanwending van Cellular Marine wordt de levensduur van de huidstamcellen verlengd.

Lunch Treatment 30 min € 55,-

Heb je weinig tijd maar wil je toch je huid een oppepper geven?! Dan is deze behandeling zeer geschikt. Je huid wordt gereinigd en gepeeld en het vochtgehalte wordt weer in balans gebracht. Ook zeer geschikt om tussentijds in te zetten als je huid meer nodig heeft.

Ion Skin Equalizer Treatment 90 min € 130,-

Een exclusieve anti-aging behandeling welke de regeneratie van de huid verhoogt, de huidstructuur verfijnt de huid hydrateert. Ion Skin Equalizer is een tweedelig anti-aging serum voor de nacht. Actieve moleculen worden naar de diepere huidlagen getransporteerd door middel van micro technologie, wat voorheen alleen het apparaat iontoforese voor elkaar kreeg. Met als resultaat een stevigere en strakkere huid!

Mother of Pearl Treatment 75/90 min € 175,-

Deze exclusieve en uiterst ontspannende behandeling voor gelaat, hals en decolleté biedt intensieve collageen opbouw en neutraliseert huidbeschadigingen. Daarnaast biedt de behandeling uitkomst voor acne en pigmentvlekken. Door middel van een speciale massage worden de werkstoffen nog dieper de huid in gemasseerd en wordt de spiertonus en doorbloeding verbeterd.

Eye Reviver Treatment € 30,-

Deze intensieve oogbehandeling maakt de fijne lijntjes rondom de ogen minder zichtbaar en wordt gecombineerd met een QMS gezichtsbehandeling.

Lip Zone Repair Treatment € 30,-

Deze behandeling wordt ingezet bij rimpeltjes op de bovenlip en wordt gecombineerd met een QMS gezichtsbehandeling.

PHFORMULA TREATMENTS
Vita C Hydra Facial 60 min € 59,- / € 69,-
inclusief anti ageing vliesmasker

Een basis behandeling waarbij vocht centraal staat. Geschikt voor de gecombineerde, vette, vochtarme of geïrriteerde huid. Inclusief een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker en dagverzorging.

Resurfacing Facial 60 min € 75,-

pHformula staat voor huidvernieuwing. Actieve werkstoffen van van farmaceutische oorsprong worden hierbij gebruikt, die daarbij niet alleen voor huidvernieuwing zorgen maar ook probleemoplossend zijn. Huidproblemen zoals gevoeligheid, rosacea, vette huid en acne kunnen behandeld worden. De behandeling: de resurfacing (peeling) wordt aangebracht in een aantal laagjes. Deze laagjes trekken diep in de huid waardoor van binnenuit celaanmaak wordt gestimuleerd en waardoor huidvernieuwing ontstaat.. Het resultaat is een zichtbaar gladdere huid, en na meerdere behandelingen zal je zien dat je huid meer in balans zal zijn. Deze behandeling is vergelijkbaar met microdermabrasie, echter effectiever, daar de resurfacing van binnenuit zijn werking doet en niet alleen van buitenaf.

Bindweefsel massage Express Massage 45 min € 50,- inclusief reiniging en dagverzorging. Full Face 60 min € 65,- inclusief reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. Kuur van 5 behandelingen van € 265,- voor € 240,- inclusief 1 Full Face behandeling en 4 Express behandelingen.

Deze intensieve anti-aging massage stimuleert op natuurlijke wijze collageenaanmaak en de doorbloeding. De gelaatscontouren zullen verbeterd worden, drukpunten worden geactiveerd en afvalstoffen worden verwijderd. Ideaal voor een huid met rimpels, littekens, een doffe en vale huid, een verslapte huid maar ook voor een huid met couperose.

Lunchbreak Specials Quick Fix facial 25 min € 25,-

Korte reiniging, wenkbrauwen epileren en verven, keuze uit bovenlip/kin harsen of masker en tot slot een dagverzorging.

Glow facial 45 min € 45,-

Inclusief reiniging en peeling, epileren, massage of masker, serum en dagverzorging.

EXTRA’S
Wenkbrauwen en wimpers Epileren wenkbrauwen: vanaf € 10,-
Verven wenkbrauwen of wimpers: € 10,- / *€ 9,-
Verven wimpers & wenkbrauwen: € 17,- / *€ 16,-

Gelcolor by OPI € 24,50/ € 29,50 inclusief french Gelcolor verwijderen: € 20,-

Wil je jouw teennagels of handen op een natuurlijke manier netjes verzorgd hebben? Gelcolor by Opi is dan een mooie oplossing. Deze gellak blijft gemiddeld 2 weken mooi zitten op de handen en tot wel 5/6 weken op de teennagels.

Harsen gelaat Bovenlip of kin: € 10,- / *€ 8,50
Bovenlip & kin: € 15,- / *€ 12,50
Gelaat: € 18,50

*In combinatie met een gezichtsbehandeling.

@BLUSHINSTITUTE
Volg ons

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

HEEFT U VRAGEN?

×
?